Rólam

Az alkotás szabadsága szárnyakat bont a kreativitáshoz. Reggelente azzal a jóleső érzéssel ébredni, hogy újra dolgozhatom a műhelyben! Kézműves termékeket készítek, a szó legszorosabb értelmében. Egyszerre egy darabbal foglalkozom, kezdve a nyers fával, és befejezve a kész használati tárggyal. A fa egy örökké élő anyag, mely érzékeny az őt körülvevő változásokra. Munkám során új formát, életet adok neki.

Bútoraimat egyszerű elvek alapján tervezem. Hosszú távú használati értéke mellett próbálok hatni egyéb érzékszervekre is. A cél, tartós, szemgyönyörködtető, tapintásra késztető bútor készítése. Darabok készítése, melyek kifejezik a tökéletességet a tökéletlenségben. Oly sok inspirációt találni egyszerűen csak ajtót tárva a világra!

Párommal, Elivel mindenben osztozunk. Ő a legjobb barátom, és legelszántabb támogatóm. Szeretünk új emberekkel ismerkedni, pozitív energiákat adni, és kapni. A bútorkészítés tökéletes csatorna számomra, hogy kapcsolatot teremtsek másokkal. Reményem olyan darabokat készíteni, melyek örömet okoznak másoknak, és jobbá teszik életüket.

Szívesen hallanánk felőled, és boldogan megosztanánk tapasztalatainkat egy iparművészeti alkotás elkészítéséről.

Szeretettel,
Gergely